El grup

El Grup de Diables de Piera està format per mig centenar de persones que participem en els espectacles de música i foc, des de les diferents seccions: foc, música i dansa-teatre.
Cada any preparem el correfoc teixint un fil argumental que dongui forma a l’espectacle, de manera que a partir d’una temàtica específica, es proposi una experiència que integra foc, música, llum i dansa.

Un correfoc-espectacle
Les nostres actuacions es renoven anualment i segueixen una estructura que inclou una actuació inicial, el correfoc de diables i tambors, un espectacle de música i dansa (“la paranoia”), la cremada final i un tast de castell de focs que marca el fi de festa. I tot, amanit amb la percussió dels tambors que marquen el ritme i acompanyen la nostra dansa de llum, foc i color.
Abans d’acabar, l’escenificació final de la “paranoia”, un espectacle de música i dansa que continúa el fil argumental del correfoc i que precedeix la cremada general. Abans del punt i final, un “petit” espectacle de pirotècnia que culmina la vetllada… I, mentre els llums dels carrers s’encenen, el grup es despedeix amb la batucada final dels nostres tambors.